Ny termin, ny kurs. Tillbaka till Uppsala och laga mat på studentbudget. Men det behöver ju inte vara något negativt med det. Här är mitt recept på väldigt enkla men goda färsbiffar. Biff är så himla enkelt egentligen.

250 g köttfärs
1/2 hackad rödlök
1 ägg
1 pressad vitlöksklyfta
1 näve hackad persilja
3 msk ströbröd
Salt & peppar, snåla inte.
I med alltihop i en bunke och mojsa runt tills det är färdig mojsat. Forma sedan till fina biffar, runda bollar, eller varför inte djärva järpar?
Lägg upp hela kalaset och ringla lite crema di balsamico över et voilà! (Visserligen gillar jag när köttet får färg, men jag lovar att det är ljuset som gör att de ser ut som kolbitar).
Shit vilken säker kock du är!
SvaraRaderaSv: Tack! Din header är också väldigt fin :) och den där maten ser alldeles underbart delikat ut, om man kan säga så utan att verka allt för pompös, haha.
SvaraRaderaKram :)
Blir sugen på att laga mat av att kolla på dina bilder!
SvaraRadera*Dorian Vaine
Åh åh åh vilken fin blogg du har! Jag kommer tillbaks!
SvaraRaderaÅh, vad gott det ser ut. Funderar starkt på att prova att ha i persilja i biffarna nästa gång, som du föreslår.
SvaraRaderaHimla stämningsfulla bilder du tar förresten!